Jumaat, 24 April 2009

exam.......arini, esok, lusa, tulat dan tungging

salamun alaik...syukran laka...
Alhamdulillah...arini terasa nak post blog plak....bukn senangn ana nak dapat mood menaip ni...heheh...
arini dah masuk exam ke 4 ana tempuhi..Alhamdulillah...exam paper killer dah lepas(penyelidikan pendidikan)..nape ek exam tu ana namakan exam paper killer...sbb paper tu mmg btol2 membunuh....heheh....dgn payahnye..dgn lectrer nye....kata kawan ana...kita rebus nota ni skali dgn Lectrer..Astaqfirullah hal azim...tapi ana gelak2 juga la...(sdikit sokong)...sbnrnya tak baik ckp mcm tu...tak berkat pelajaran klu kita tak hormat guru...mgkin masing2 ngah stress dgn paper tu....tak nafikan ana juga mcm org tak btol gak....tepon mak smpai nak nangis.huhuhuh...sbb paper killer ni ah..
lepas je exam paper tu, esoknya paper akhlak lak....(arini la)...disbbkan kepala dah biol sket dgn paper aritu...jadinya tak study sgt la mlm tu..bce nota yg dah lama uat je...
Alhamdulillah la..dapat jwb dgn baik...tak susah sgt...ye lah org yg tak bace ni suka ah soalan senang.heheh.tuk esok n lusa...tak tau la..hrp2 dapat jwb dgn baik gak...InsyaAllah..
kepada mak, ayah, adik2, habibi...tgu ana balik....

1 ulasan:

firdhaus hasraf berkata...

salam, baca ayat nak telefon mak sampai nak nangis tu kelakar pulak, pengalaman ni sama dengan ramai penuntut universiti yang tension termasuk saya~ ah, tak ingat berapa kali agaknya nak menangis disebabkan tekanan belajar hehe~ wasalam~