Khamis, 3 September 2009

KENA TEGUR

salamun alaik..
semalam kena tegur lagi blog dah lama tak update...aduii....kkdg2 lupa sebnarnya yg ana ni ada blog...heheh...nak tulis pe ntah..em...pe kata ana ceta je pape ek..janji terisi an..tak de ala kena perli g.hehheh
semlm da kwn ana minta kisah tntg zinnirah..Alhamdulillah kebetulan lam blog ni da kisah tntg zinnirah..tu pun sikit je....dia kata ok...ok lah.hehhe....
em..kisah tntg ramadhan ni...em....1st puasa ana buka puasa dgn sepupu tersyg yg tembam n perasan comel tu....heheh..buka puasa kat sogo...ok lah...janji dpt buka puasa degn family..walaupun time tu tak dapat balik buka puasa dgn mak ayah...huhu...pas tu balik umah mak long....dapat tgk mak long pun jadi la..
seminggu lepas tu, ana tak kira..i need to go back..cuti 3 hari...jumaat tak de kelas...so, tunggu g...balik le..dapat gak berpuasa dgn mak ayah...heheh..balik2, dpat berita kak izah(along) pregnant...wah, hadiah tuk mak ayah sempena puasa.heheh...syok tgk dia tak lalu mkn....sllunya sblm kawin..memg melantak habis juadah puasa..tgk pun geram..haha....sori, TERkutuk lak..
em..best balik ritu, dapat jupe habibi...dapat masak tomyam..dapat tgk anak kak cik (amni humaira')em...igt lusa nak lik umah mak long la...heheh
pe g ek..aha pasai praktikal...marin dapat borang praktikal..tapi muka bersemngt mcm esok nak g praktikal dah tu.hahahha...InsyaAllah..kat melaka dengarnya..tak leh pilih member tapi leh pilih daerah....nak g alor gajah o merlimau...heheh..da sedara
pe g ek....tiket raya dah beli..bas tambahan...em....lantak la..nak uat cm na..sape suruh gatai beli lewat.heheh...
baju raya...em....dah tempah..igt nak beli siap dah je...alih2 pacik OKU yg duk mai umah jual ikan tu tya nak tempah baju ke tak..tgu g, esok juga ana g beli kain...lawa....heheh..perasan tol ye dak kecik ni..
em...pe g nih...adui...em...tuk laptop tersyg ni lupa nak ceta lak...ritu da it fair kat upm...ana beli getah keypad ni (pe nama ntah), hehhe...beli speaker..kecik je..mak oi.....bunyi deras oooo...ye la mahal an...pas tu beli cooling fan...ok la..perabih sket....berbaloi la kot an...hehhe
pasai asgment...em..no komen..da perit getir..ye la, keja group ni bukn mudah....da yg pijak kepala dan ada yg kena pijak kepala, da yg seng lenang, da yg penat lelah....em....rencah hidup belaja di universiti....
tadi g pejabat kaunseling..try nak minta zakat..doa2 la dapat ye.....InsyaAllah..
dah la kot....dah beku otak nak memikir ni....heheh

selamat berpuasa dan selamat hari raya...

2 ulasan:

Ina NaiLofar berkata...

thnx akak bg nasihat...ina try the bez...doakan yea ;)

Tanpa Nama berkata...

sape yang berani tegur akak? Bagi tau bia saya sekeh dia. rilek r blog x updte biase le.hehehe...k doakan saya exam esok. Lee