Selasa, 22 Julai 2008

Bermulanya di sini.

Terciptanya blog ketentuan Ilahi

Sudah lama sebenarnya ana ingin menghasilkan blog sendiri.Asyik baca blog orang je.Alhamdulillah dapat juga menghasilkan blog yang ntah pape ni dengan hasil search sendiri.nak minta kawan2 ajar diorang pun tak reti.so, ana buat sendiri.
Sebenarnya ana ni kuat jeles, jeles dengan kawan2 yang dah ada blog dan ana masih lagi di takuk lama.tidak tahu blog tu apa.bila ana buka internet je ana buka blog kawan2 ana seperti blog aidilkhalid, blog azriq, Zulfazlan, minggu penulis remaja (ni je yg ana tahu) dan lain-lain yang jarang ana buka.
Nak juga dikatakan ana ni buta sket IT.buka internet tahu YM, cari bahan assignment, buka friensdter je.hehehe…ini lah ana yg tak tahu apa2.
Alhamdulillah, dapat juga ana hasilkan blog sendiri walaupun blog yang nyah pape.harap pembaca dapat manfaat dari blog ana ini.
Selamat membaca

1 ulasan:

qamarul berkata...

ya..semuanya bermula di sini dan sampai bila-bila. salam blog buat zinnirah. moga selepas ini dapat terus berkarya.

lawat blog ana di
Qdetactive.wordpress.com